Авто-двійник: лучанка отримала штраф за порушення ПДР, яке не вчиняла

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Авто-двійник: лучанка отримала штраф за порушення ПДР, яке не вчиняла
image
Назар Тарадюк / 19.01.2023 / 0 Коментарів

До луцьких муніципалів звернулася власниця автомобіля «КІА Спортейдж» з державним номерним знаком «АС6569ЕР» з приводу отриманої постанови про штраф за порушення, яке не вчиняла.

Про це повідомляють муніципали Луцька.

Як з’ясувалося, її автомобіль у день вчинення адмінправопорушення зафіксованого інспектором з паркування, перебував на території іншої області, і вказане порушення правил дорожнього руху здійснила невідома для неї особа, яка незаконно використовує державний номерний знак «АС6569ЕР» на автомобілі тієї ж марки та моделі.

Власниця авто надала фото, на яких чітко видно відмінності від транспортного засобу, який здійснив адмінпорушення, а саме:

- колісні диски відрізняються дизайном;

- антени на даху автомобілів мають різний колір та форму;

- на транспортному засобі Фещук Т.А. встановлені протитуманні фари в передньому бампері, та відсутні додаткові покажчики поворотів на крилах автомобіля;

- автомобільні дзеркала мають різну форму;

- відсутні рейлінги на даху.

Диспетчерами відділу «Центру безпеки міста Луцьк» було оперативно опрацьовано отриману інформацію та завдяки камерам відеоспостереження відслідковано рух даного автомобіля.

Відповідно департаментом направлено лист та передано всі матеріали до правоохоронних органів для встановлення особи та притягнення її до відповідальності, згідно з чинним законодавством.

Муніципали просять за наявності інформації щодо вищезазначеного транспортного засобу повідомити у поліцію.

Нагадаємо, за допомогою приладів TruCam з початку року у Волинській області виявили 1 174 факти перевищення швидкості водіями.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *