Авто, причепи, генератори отримали прикодонники з ініціативи Погуляйка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Авто, причепи, генератори отримали прикодонники з ініціативи Погуляйка
image
Наш Інсайдер / 16.07.2024 / 0 Коментарів

Бійці Волинського прикордонного загону за ініціативи голови обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка отримали велику партію допомоги від благодійників та місцевого бізнесу.

Передача техніки відбулася 16 липня.

До слова, серед цієї партії допомоги є тепловізнійні системи "ЗІР", які придбали за кошти з бюджету. Завдяки наявності якісного оптичного сенсора у цьому приладі забезпечується висока дальність спостереження, а тепловізійна камера з детекторами останнього покоління дозволяє бачити ворога в несприятливих погодних умовах на різноманітному рельєфі місцевості. Ці системи, за словами керівника прикордонного загону Сергія Лозінського, дозволять майже повністю перекрити кордон з білоруссю.

Крім цього йдеться про передачу 2 пікапів, 2 бусів, 3 причепів та вантажівку п'ятитонника. Транспортні засоби підготовлені до служби та вже перебувають у розпорядженні прикордонників.

Прикордонники отримали і два автобуси, якими будуть перевозити особовий склад у місця дислокації, на навчання тощо.

Як зауважив Юрій Погуляйко, така суттєва допомога стала можлива завдяки співпраці владі та благодійників, які не залишаються байдужими до звернень наших захисників.

"Також дякую нашим військовим, бо їхній захист дозволяє нам і далі жити та працювати на благо України", - підсумував Юрій Погуляйко.

 

 

 

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *