Багатодітний батько з Волині змінив підприємницьку та депутатську діяльність на професію розвідника

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Багатодітний батько з Волині змінив підприємницьку та депутатську діяльність на професію розвідника
image
Назар Тарадюк / 07.11.2022 / 0 Коментарів

Підприємець, депутат Любомльської міської ради на Волині Віталій Семенюк нині є бійцем 8-го полку Сил спеціальних операцій спецпідрозділу «Любарт».

Про це йдеться не сайті «Слуга Народу».

Війна для Віталія розпочалась ще у 2014-му. У липні того року йому доводилось боронити Україну в селищі Піски на Донеччині. Потім був і Маріупольський напрямок.

Дітей у Віталія Семенюка – троє. Побратими казали йому, аби він залишався вдома й піклувався про сім’ю. До того ж як багатодітний батько чоловік мав право виїхати за кордон. Але тверде переконання допомогти своїй країні й армії переважило.

Від початку війни чоловік став добровольцем, далі приєднався до згуртованого кулака військ ССО. 

Відтепер за такими бійцями, як Віталій, – розчистка напрямку для Нацгвардії, ЗСУ та тероборони. Виконання бойових завдань фактично під самим носом окупантів допомагають нашим військовим перемагати на окремих напрямках і звільняти села та міста України.

«Потрібно виграти не окрему битву, а війну. Тут треба мати терпіння. Якщо його немає – цю війну не виграєш. Можна погарячкувати», – каже Віталій Семенюк.

Аби працювати на передовій далі, потрібна допомога волонтерів і побратимів з тилу. Такою підтримкою з перших днів війни став очільник обласної організації партії «Слуга Народу» на Волині Валерій Стернійчук, який допомагав бійцям медикаментами, автомобілями, продуктами харчування. 

Часто, каже Віталій, авто заїжджає лише в один бік у напрямку до лінії фронту і більше ніколи не повертається. Тому важливо допомагати технікою.

Попереду в бійця ССО Віталія Семенюка – доукомплектування і переозброєння, гуртування і підготовка до нових викликів на лінії фронту. 

Для усіх, хто в тилу, і тих, хто на полі бою, Віталій бажає лише одного – Перемоги.

«Виграти цю війну, зустріти перемогу з рідними. Розбудувати нашу країну. Без нашої праці, кожного на своєму фронті, цього не буде. Наша Україна стане іншою після перемоги, вона буде сильнішою, ми її такою зробимо!» – переконує Віталій Семенюк.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *