«Бажаємо щастя, молодята!»: на Донеччині одружилися дві пари з 14-ої бригади

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Бажаємо щастя, молодята!»: на Донеччині одружилися дві пари з 14-ої бригади
image
Оля Коновалова / 12.06.2022 / 0 Коментарів

В одному з міст Донеччини 12 червня  одружилися дві пари військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого!

Обидві пари наречених, Віталій і Крістіна та Володимир і Христина, зустрілися на покохали одне одного на фронті. Тож їхні рішення поєднати свої долі за законом воєнного часу в районі ведення бойових дій засвідчив та зареєстрував командир Князівської бригади полковник Олександр Охріменко, вручивши молодятам весільні подарунки та квіти. 

- Шановні мої бойові побратими! Насправді це велика честь для мене сьогодні засвідчити ваше бажання стати родинами. Ваше кохання народилося у надзвичайно важкий для нашої держави час. Та кажуть, у найважчі часи народжуються найсильніші. Тому, я впевнений, що й ваші почуття, переживши випробування війною, з легкістю здолають всі життєві негаразди!

Від себе особисто та від особового складу нашої Князівської бригади бажаю вам щастя, шановні молодята, взаємоповаги та взаєморозуміння. Народіть нам славних козаків та козачок, які стануть славним  продовженням козацьких родів!

Таїнство вінчання для наречених провели капелани нашої бригади отці Ігор та Юрій, які наприкінці церемонії поблагословили молодят та довге та щасливе життя, вручили ікони.

Приймали наші наречені вітання та подарунки від голови місцевої ВЦА та побратимів і друзів, які прийшли розділити з ними святкову і радісну мить.

Був, як і годиться на весіллі, нехай воно і фронтове, і перший весільний танець, і коровай, і, звісно ж, фото на згадку!

Бажаємо щастя, наші молодята!

 Життя триває! Віримо в ваше кохання і в нашу Перемогу!

Слава Україні!

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *