БЕБ на Волині забезпечило відшкодування підприємцем податку в 20 млн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • БЕБ на Волині забезпечило відшкодування підприємцем податку в 20 млн
image
Назар Тарадюк / 01.09.2023 / 0 Коментарів

Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області викрили службових осіб товариства в ухиленні від сплати податків.

Компанія займалася постачанням гравійно-піщаних сумішей, дорожньої фарби тощо, та надавала транспортні послуги іншим компаніям, які будували та ремонтували дороги, - інформують у БЕБ.

Впродовж 2021 року товариство приховувало прибутки та умисно не подавало декларації зі сплати податку на прибуток. Бюджет недоотримав понад 20 млн грн.

У межах кримінального провадження службові особи ТОВ відшкодували завдані державі збитки у повному обсязі.

Водночас директору компанії повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків).

Наразі кримінальне провадження скерували до суду.

Досудове розслідування здійснювали детективи ТУ БЕБ у Волинської області. Процесуальне керівництво - прокуратура Волинської області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, нещодавно аналітики Територіального управління БЕБ у Закарпатській області упередило розтрату 43 млн грн. Кошти використають на потреби громади.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *