Бійці «Світязя» відправились на Схід. ФОТО

image
Оля Коновалова / 12.05.2021 / 0 Коментарів

На Сході України бійці роти «Світязь» нестимуть службу до особливого розпорядження керівництва та виконуватимуть поставлені задачі.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Щасливої дороги та доброго здоров’я побажали поліцейським начальник ГУНП Юрій Крошко та його заступник Сергій Козак.

«За весь час несення служби на роту «Світязь» не було жодних зауважень з боку керівництва Національної поліції. Ви сумлінно служите та виконуєте свої обов’язки. Нині ситуація на Сході загострилась, тому будьте ще більш обережними і відповідальними. Впевнений, що свій обов’язок ви виконаєте гідно і повернетесь додому живими й здоровими», - звернувся Юрій Олександрович.

Традиційно, священик поблагословив бійців у добру путь.

Також щасливої дороги побажали їм рідні і близькі.

поліція

світязь

світязь

світязь

Довідкадобровольчий підрозділ патрульної служби поліції особливого призначення, створений в червні 2014 року у структурі УМВС України в Волинській області 12 червня 2014 року УМВС Волині оголосило про створення роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь».  12 липня 2014 року бійці спецроти «Світязь» після проходження місячного курсу підготовки присягнули на вірність народу України і влилися до лав органів внутрішніх справ України. Згодом бійці спецроти відправилися в зону бойових дій на сході України. Рота «Світязь» брала участь в операції зі звільнення Іловайська, під час якої 40 міліціонерів опинилися в оточенні у так званому Іловайському котлі.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *