Бійці з «Азовсталі» звернулися по допомогу до Ілона Маска

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Бійці з «Азовсталі» звернулися по допомогу до Ілона Маска
image
Оля Коновалова / 12.05.2022 / 0 Коментарів

За допомогою до засновника компанії SpaceX Ілона Маска звернулися українські захисники, які заблоковані російськими агресорами на «Азовсталі».

Про це у Фейсбуці написав Сергій Волина, командир підрозділу 36-ї бригади морської піхоти України.

Він наголосив, що створив аккаунт у Твіттері, лише для того, щоб звернутися до Ілона Маска.

«Кажуть, ти був телепортований з іншої планети, щоб навчити людей вірити у неможливе. Наші планети знаходяться поряд, тому що я живий там, де практично неможливо вижити. Допоможи нам вийти з «Азовсталі» до третьої країни. Якщо не ти – то хто? Підкажи», - зазначив Волина.

Він також просить усіх допомогти зробити так, щоб Маск побачив це звернення: «Говорять, що його завданням було надихнути людство, змусити повірити у неможливе. Він довів, що для нього не існує не вирішуваних завдань, що можливо все! Він ніколи не здається, як і ми! Нам потрібна підтримка надлюдини!».

Раніше захисники просто з території «Азовсталі» дали пресконференцію, під час якої розповіли про поранених та загиблих побратимів, евакуацію цивільних та потужні обстріли. Згодом, ми публікували історію 24-річної вчительки французької мови Ганни, для якої бункер заводу «Азовсталь» на два місяці став домівкою та рятівною фортецею для її 6-місячного сина Святослава та батьків

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *