Бійці батальйону «Захід» вирушили у зону бойових дій

image
Назар Тарадюк / 01.08.2023 / 0 Коментарів

Бійцеві роти «Світязь» Андрієві – 46 років. Він – з тих добровольців, які в 2014 році першими стали на захист Батьківщини. Продовжує це робити поліцейський і нині.

Про це написав начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Як написав Крошко, за словами бійця, ворог сильний, але перемога однозначно буде за нами. У цій ротації Андрій планує навчитись працювати з мінометом, адже наші поліцейські з батальйону «Захід» давно і результативно нищать ворогів з різних видів озброєння.

"30-річний Сергій – з роти поліції особливого призначення. З часу повномасштабного вторгнення 11 місяців перебував в зоні бойових дій в Донецькій та Харківській областях. Сергій – професійний інструктор, раніше тренував правоохоронців на базі тренінгового центру, тепер вирішив, що його знання і досвід більше потрібні там, де найгарячіше. У нинішню ротацію відправився з позитивним настроєм, адже разом з побратимами нищитиме ворогів в складі так званої «ударної групи».

Андрій несе службу в управлінні кадрового забезпечення ГУНП. У складі батальйону «Захід» майже рік безперервно перебував на Сході країни. Стабілізаційні заходи на деокупованих територіях, розвідувальні дії, допомога Збройним Силам, - це були задачі бійців. Нині ж довелось здобувати чимало нових навиків: це і управління БПЛА, і опановування нової бойової техніки та зброї тощо. Власне, цим і займався кілька місяців, поки був на Волині. Відчувши повну готовність, відправився знову в ротацію, разом з іншими.

Учора волинські поліцейські відправились в чергову ротацію у складі зведеного батальйону Національної поліції України «Захід». Більшість з них мають бойовий досвід, а дехто з часу повномасштабного вторгнення поїхав уперше. Усі наші поліцейські-добровольці – мотивовані та професійні, тому впевнений, що з поставленими завданнями справляться.

Швидкого повернення нашим бійцям – з Перемогою!" - резюмував Крошко.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *