«Боронив Маріуполь»: захисник з Нововолинська перебуває у російському полоні понад пів року

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Боронив Маріуполь»: захисник з Нововолинська перебуває у російському полоні понад пів року
image
Іра Поліщук / 13.11.2022 / 0 Коментарів

28-річний кінолог з Нововолинська Ілля Музика від початку повномасштабного вторгнення перебував у Маріуполі, захищав та обороняв мирне населення разом зі своєю дівчиною Аліною Паніною, яку 17-го жовтня звільнили з полону.

Хлопець понад 10 років проходив службу в Державній прикордонній службі, з яких 9 років працював кінологом. 12-го квітня Ілля Музика потрапив у полон до росіян з заводу Ілліча, в той час, коли інші підрозділи здійснювали прорив на Азовсталь, пише Буг.

Як розповіла Аліна Паніна, завдяки тим, хто захищав кордони міста на заводі Ілліча, їм вдалось добратись до Азовсталі.

Ілля Музика до листопада 2021-го року проходив службу на пункті пропуску «Устилуг». Згодом, разом зі своєю дівчиною, працювали у порту ММТП у Маріуполі, перевіряли судна. З початку повномасштабного вторгнення боронили місто та населення від ворога.

“Заради його підтримки, кожен день перебування там здавався легшим. Він моя опора, завдяки Іллі мені вдалось вижити і боротись до кінця”, – додала Аліна Паніна.

Дівчина з теплом згадує, що він завжди говорив їй – «Ми разом, тому пройдемо через все». Аліна Паніна дуже чекає на коханого та просить допомогти повернути Іллю додому.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *