Через погані дороги в деяких селах Луцької громади не їздить транспорт

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Через погані дороги в деяких селах Луцької громади не їздить транспорт
image
Оля Коновалова / 31.03.2023 / 0 Коментарів

Через відсутність асфальтобетонного покриття у селах Буків та Івачиці не ходить громадський транспорт.

Про це йдеться у зверненні депутатів Луцької міської ради до Волинської ОВА та директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

У зв’язку із численними зверненнями мешканців та гостей Луцької міської територіальної громади щодо незадовільного стану дорожнього покриття доріг, які проходять через населені пункти: с. Жидичин, с. Кульчин, с. Клепачів, с. Прилуцьке, с. Сапогове, с. Буків, с. Озденіж, с. Охотин, с. Богушівка, с. Заболотці та смт Рокині депутати просять терміново провести аварійно-відновлювальні роботи та передбачити кошти на їх капітальний ремонт.

Незадовільний стан дорожнього полотна, а також відсутність тротуарів в межах населених пунктів псує імідж Луцької міської територіальної громади та наражає на небезпеку водіїв транспортних засобів, сприяє частому травматизму пішоходів та спричиняє підвищення кількості дорожньо-транспортних пригод. 

Крім того, йдеться у зверненні, що велика кількість мешканців вищевказаних сіл дістаються до навчальних закладів та робочих місць громадським транспортом, а через відсутність асфальтобетонного покриття, не здійснюються перевезення пасажирів с. Буків та с. Іванчиці. 

Також депутати просять звернути особливу увагу на технічні засоби організації дорожнього руху, а саме заміну та встановлення дорожніх знаків зі світловідбивною каймою, встановлення засобів заспокоєння дорожнього руху та підвищених пішохідних переходів біля закладів освіти та дозвілля, а на зупинках громадського транспорту – обмежувальних стовпців та турнікетно-пішохідного огородження.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *