Через «Устилуг» намагались провезти 17 кг наркотиків. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Через «Устилуг» намагались провезти 17 кг наркотиків. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 15.02.2023 / 0 Коментарів

57-річна мешканка Запоріжжя намагалась перевезти через кордон понад три десятки пакетів з наркотичною речовиною. Її вона розфасувала у звичайні поліетиленові пакунки і поклала під сидіння свого автомобіля.

Інформацію про можливе перевезення в легковику партії наркотиків інспектори отримали від офіцерів внутрішньої та власної безпеки прикордонного загону. Коли у пункт пропуску "Устилуг" прибув автомобіль марки "Тойота", його направили на поглиблену перевірку із залученням службового собаки. Про це повідомляють у Державній прикордонній службі.

У ході огляду її автівки прикордонники виявили у днищі транспортного засобу сховок. Там були ретельно утрамбовані поліетиленові пакети з речовиною білого кольору. Всього прикордонники спільно з оперативними співробітниками, митниками та представниками СБУ дістали 34 таких пакунки. У них знаходилося 17 кілограмів наркотичної речовини, попередньо мефедрону.

На місце події викликали співробітників Нацполіції. Транспортний засіб у встановленому порядку правоохоронці у громадянки вилучили, а знахідку направили на експертизу.

Слідчі дії тривають.

​​​​​​​

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *