Чергового церковника УПЦ МП передали СБУ

image
Назар Тарадюк / 03.04.2023 / 0 Коментарів

У двох громадян України на в’їзді до Києва прикордонники виявили компрометуючі матеріали.

Про це інформує Державна прикордонна служба.

Під час перевірки громадянина України 1969 року народження прикордонники виявили компрометуючу інформацію проросійського спрямування.

Як встановили прикордонники, чоловік є уродженцем росії, проте тривалий час проживає в Україні. Він ховав від правоохоронців свій закордонний паспорт через відмітки про перетин кордону рф.

Виявилося, що він - священник УПЦ МП. У його мобільному телефоні були номери операторів країни-агресорки, листування проросійського характеру та запити про пошук інформації щодо виїзду до рф.

У листуванні чоловік бідкається, що "його син, на жаль, від діда українцем себе відчуває, росія для нього не місце… на жаль".

Крім цього, в одному з месенджерів уродженця Луганщини 1985 року народження прикордонники виявили інформацію антиукраїнської спрямованості. А в галереї мобільного телефону чоловік зберігав відеоматеріали з концерту в підтримку рф. Зазначається, що для подальших фільтраційних заходів громадян передали співробітникам Служби безпеки України.

Нагадаємо, 24 березня стало відомо, що на в'їзді до Києва прикордонники виявили священнослужителя з тісними московськими зв’язками та недійсними документами. Детальніше читайте "Поїхав би до рф, але квартири та шмутки тримають": ще одного попа відправили "на молитву" до СБУ".

21 березня прикордонники повідомляли, що на в'їзді до Києва затримали священника УПЦ МП, який підтримував російських окупантів.

В грудні 2022 року священнослужителя, що сповідує антиукраїнську позицію, викрили на в’їзді в Київ під час перевірки автобуса, який прямував із Харкова.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *