Через «Ягодин» волонтер хотів виїхати з підробленими документами

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Через «Ягодин» волонтер хотів виїхати з підробленими документами
image
Назар Тарадюк / 28.03.2024 / 0 Коментарів

У Любомлі судили підприємця та волонтера Тараса Цвика, якого обвинувачують у спробі незаконного виїзду за кордон з підробленими документами.

Про це відомо з вироку районного суду.

Уродженець Києва надав персональні дані та фотокартку з особистим зображенням, аби йому виготовили підроблені документи.

Невстановлена досудовим розслідуванням особа виготовила обвинуваченому підроблене тимчасове посвідчення військовозобов’язаного, в яке внесла недостовірні відомості про те, що він непридатний до проходження військової служби з виключенням з військового обліку. Також чоловікові зробили довідку військово-лікарської комісії, в яку внесли неправдиві відомості про те, що він виключений за станом здоров’я з військової служби.

Окрім цього, невстановлена особа виготовила довідку №4662 про те, що обвинувачений визнаний непридатним до військової служби з виключенням з військового обліку.

7 вересня 2023 року о 08:30 ранку чоловік намагався незаконно виїхати потягом через «Ягодин» у Польщу.

У суд обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим та прокурором Любомльського відділу Ковельської окружної прокуратури про визнання винуватості.

Отож, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді обмеження волі на 2 роки, яке замінив роком і 10-ма місяцями іспитового строку.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *