Черги у сервісному центрі МВС під Луцьком: як вирішуватимуть питання

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Черги у сервісному центрі МВС під Луцьком: як вирішуватимуть питання
image
Назар Тарадюк / 23.05.2024 / 0 Коментарів

Міністру внутрішніх справ України та начальнику Головного сервісного центру МВС депутати Волинської облради направлять звернення.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання сесії облради 23 травня, - пише «Конкурент».

«Є проблема у жителів цілої Волинської області зі здачею іспитів у сервісних цетрах МВС. Я зробив запит у сервісний центр МВС і був на особистій зустрічі з керівником. Як виявилось, наша область потрапила в пілотний проєкт. І зараз тільки сервісні центри у Ковелі та Луцьку мають право прийняти дані іспити. Тому через велику кількість людей там утворюються черги. Ми звертаємось, щоб дали дозвіл і в інших сервісних центрах прийняти іспити. Це не є проблемою. Коли було ще МРЕО, були виїзні групи й приймали іспити у віддалених районах», – зазначив депутат ради Ігор Волошенюк.

У тексті звернення зазначають: люди приходять о сьомій ранку і формують «живі черги». О дев'ятій розпочинають роботу відділення сервісного центру. Біля термінала вишиковуються довжелезні черги.

«Ситуація приблизно така, нібито можна записатися онлайн, але талони то є, то немає. Проте на більшість людей з черги очікує розчарування: талончиків на практичні заняття виявляється лише кілька, усіх інших спіткає «прикра невдача». Черги просуваються повільно — в середньому, щоб зареєструвати свій талон та отримати направлення на екзамен, громадяни витрачають 1-1,5 год», – додають у зверненні.

Міністерство внутрішніх справ України, йдеться у документі, має контролювати якість надання послуг громадянам України Головним сервісним центром, зокрема: прозорість закупівель, звітувати перед громадськістю за ефективну діяльність своїх представництв у регіонах.

Тому депутати й просять приділити увагу цьому питанню і забезпечити якісне надання послуг усім жителям Волині.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *