Де на Волині відкриють офіси платформи «Зроблено в Україні»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Де на Волині відкриють офіси платформи «Зроблено в Україні»
image
Назар Тарадюк / 08.04.2024 / 0 Коментарів

На Волині планують відкрити 4 офіси платформи «Зроблено в Україні».

Про це повідомила директорка Волинського обласного центру зайнятості Алла Куцин під час брифінгу, - інформують у Волинській ОВА.

За її словами, у лютому 2024 року президент Володимир Зеленський оголосив про старт нової економічної платформи «Зроблено в Україні». Відповідна ініціатива має стати майданчиком постійного прямого діалогу держави і підприємців. Тож нещодавно перший офіс платформи «Зроблено в Україні» відкрили в Сумах на базі центру зайнятості.

На Волині планують відкрити 4 таких офіси. Зокрема, перший запрацює у Луцьку, наступний – у Ковелі, а далі у Володимирі та Камінь-Каширську. Діятимуть вони на базі центрів зайнятості.

«В таких офісах підприємці зможуть отримати очно консультації щодо умов участі в урядових програмах в рамках політики «Зроблено в Україні». Їм допомагатимуть з оформленням документів на гранти та інші програми. Якщо сьогодні ми консультуємо щодо надання грантів та мікрогрантів, які фінансуються безпосередньо за участю служби зайнятості з коштів фонду загальнообов’язкового соціального страхування, то в цих офісах будемо консультувати загалом по усіх грантових програмах, які функціонують в Україні та на місцях. Це буде такий офіс, який дозволятиме нашим волинянам знати більше про можливості розвитку власного бізнесу і можливості започаткування власного бізнесу», – розповіла Алла Куцин.

Також директорка Волинського обласного центру зайнятості додала, що зараз тривають підготовчі роботи з облаштування та навчання фахівців, які здійснюватимуть консультування.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *