Де у Луцьку можна отримати засоби догляду, харчування і ліки для дітей ВПО та малозабезпечених сімей

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Де у Луцьку можна отримати засоби догляду, харчування і ліки для дітей ВПО та малозабезпечених сімей
image
Оля Коновалова / 22.07.2022 / 0 Коментарів

Родин вимушених переселенців, а також сімей, які через війну опинилися у скрутних життєвих обставинах можуть отримати гуманітарну допомогу по догляду за немовлятами і дітьми у відділеннях Луцької міської дитячої поліклініки по вул. Чорновола, 1, а також Волі, 3а.

Про це повідомила очільниця медичного закладу Оксана Лєщинська.

 Із початку повномасштабного вторгнення рф, на базі поліклініки було організовано центри забезпечення дітей вимушених переселенців. 

Батьки, які втікали від війни і прибували до Луцька практично без нічого, були приємно вражені тією підтримкою, яку отримали. Адже для малят надали всі необхідні речі першої необхідності, серед яких – засоби гігієни, харчування, ліки, побутові речі тощо. Важливо, що вдалося забезпечити необхідним навіть важко хворих діток, а також і тих, які потребують спеціалізованого харчування чи засобів для пересування.

Нині пункти гуманітарної допомоги продовжують працювати, а отримати допомогу можна за скеруванням від сімейного лікаря чи педіатра. 

Звернутися за отриманням гуманітарної допомоги можна у відділення Луцької міської дитячої поліклініки за адресами: вул. Чорновола,1 і просп. Волі, 3а. Години роботи – із 8:00 до 20:00. У вихідні за отриманням гуманітарної допомоги можна звернутися до чергового лікаря.

Серед гуманітарної допомоги – широкий вибір високоякісного харчування для немовлят і малюків, зокрема безглютенове, спеціалізоване, дієтичне, лікувальні суміші, пюре, протеїнові суміші для дітей, які потребують підвищеного вмісту білка, та інші. Засоби гігієни та догляду. Медикаменти та вітамінні комплекси. Засоби для пересування діток з інвалідністю, речі щоденного вжитку і все необхідне для першочергових дитячих потреб.

Також у Луцькій міській дитячій поліклініці ми надають медичну допомогу всім діткам, які приїхали із «гарячих точок». За необхідності забезпечують постійний догляд і паліативну допомогу у важких випадках.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *