Де зараз перебуває луцький терорист Кривош

image
Назар Тарадюк / 27.10.2022 / 0 Коментарів

Станом на ранок, 27 жовтня, засуджений за захоплення заручників і тероризм у Луцьку Максим Кривош досі перебуває у СІЗО обласного центру.

Про це в коментарі Суспільному розповів начальник Луцького слідчого ізолятора Андрій Гульоватий.

Вирок суду – 13 років позбавлення волі, який ухвалили ще 26 вересня, досі не набрав чинності. В СІЗО очікують на офіційне розпорядження.

Коли і куди перевезуть засудженого, поки невідомо. Зі слів начальника Луцького СІЗО, в якій з виправних установ України відбуватиме покарання Максим Кривош – буде вирішувати комісія Західного регіонального управління з питань виконання кримінальних покарань.

В СІЗО Кривош перебуває з липня 2020-го. Утримують його в двомісній камері. Засуджений постійно порушує режим тримання під вартою.

"Він має чотири погашені порушення. Одне зовсім свіже – в жовтні він нецензурно висловлювався у бік працівників установи. Йому винесли догану", – говорить Гульоватий. Додає: з іншими ув'язненими Кривош не конфліктує.

За коментарем Суспільне також звернулося в обласну прокуратуру. У суді сторона обвинувачення наполягала на ув'язненні Кривоша терміном 15 років. Як повідомила речниця Наталія Мурахевич, оскаржувати рішення суду, 13 років в'язниці, прокуратура не буде.

Читайте також: Як судять луцького терориста: всі деталі. ВІДЕО

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *