Депутат Волиньради закликав обранців народу йти в піхоту

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Депутат Волиньради закликав обранців народу йти в піхоту
image
Наш Інсайдер / 30.12.2023 / 0 Коментарів

Пропоную всім, хто називає себе чоловіками, а саме: мерам, депутатам міської, обласної та місцевих рад показати особистий приклад і стати справжніми добровольцями, тобто йти до ЗСУ і їхати на фронт захищати країну, - написав депутат Волиньради, який служить в 100-ій бригаді, Андрій Козюра.

Про це він написав 29 грудня в Facebook.

"Найбільша потреба саме в піхоті, вона виснажена і насправді закінчується!!! Тому, якщо ми хочемо перемогти Рассею, то до війська мають піти усі, хто вважає себе чоловіком і може тримати зброю в руках! Іншого варіанту немає… Скоро буде прийнятий Закон про Мобілізацію, згідно якого депутати місцевих рад не підлягають бронюванню і можуть сміло поповнювати наші ряди… Особливо це стосується депутатів в гарній фізичній формі, які хизуються щоденними пробіжками чи своєю фізичною формою, щодня відвідуючи спортзал", - висловився обранець громади.

Далі цитуємо без змін і правок:

 

Тож пропоную всім, хто називає себе чоловіками, а саме: мерам, депутатам міської, обласної та місцевих рад показати особистий приклад і стати справжніми добровольцями, тобто йти до ЗСУ і їхати на фронт захищати країну! Все інше неважливо!

Будь-які відмовки про необхідність підняття економічного фронту чи «роботи» на благо громад, даруйте, категорично не сприймаються!

Якщо Вас вибрали люди і Ви їх представляєте, то не рвіть на собі сорочку і не доказуйте з піною в роті свій патріотизм сидячи вдома і спостерігаючи війну з новин чи туризму ближче до фронту для декількох селфі чи фото…

Стояти осторонь або перечекати війну не вдасться, бо війна всеодно зачепить кожну сімʼю. Тому, покажіть власним прикладом, як треба любити і захищати свою країну і її територію! Особливо це стосуються тих заброньованих чи недоторканих для ТЦК і СП «патріото-добровольців» різних ДФТГ. Більше того, поки не прийтяно даний Закон, можна мобілізуватись свідомо, туди де Вас чекають і де маєте серйозний фах. Можна пройти відповідну підготовку і навіть отримати військову спеціальність-наприклад оператор БПЛА.

Між іншим 53 Луцький міський батальон ТРО вкрай потребує піхоти! Тому Welcome

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *