Для лучанина-прикордонника за 2 дні зібрали гроші на тепловізор. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Для лучанина-прикордонника за 2 дні зібрали гроші на тепловізор. ВІДЕО
image
Назар Тарадюк / 20.01.2023 / 0 Коментарів

За два дні волонтери назбирали гроші на купівлю тепловізора для лучанина, військового-прикордонника Василя Співачука. Про збір у соцмережі оголосила його донька-школярка Софія.

Суспільному Софія Співачук розповіла, що 24 лютого прокинулася від того, що почула, як тато-прикордонник збирає речі. Нині він боронить Україну на східному напрямку. Донька каже: спілкуються з татом телефоном, за весь час повномасштабної війни додому він приїжджав лише раз.

Мама Софії – Анна Співачук працює ортодонтом у стоматології. Половину робочого дня вона у клініці, решту часу – волонтерить в гуманітарному штабі "Ангар", де очолює медичний відділ.

Дружина прикордонника опрацьовує запити підрозділів сил оборони, ліки потім передають в місця їхньої дислокації. Частину препаратів та медобладнання — у лікарні та госпіталі. 

Жінка говорить, що волонтерство допомагає пережити всі події, які відбуваються в її родині:

"Сидячи вдома – це дуже важко. Плюс працюючи, розумієш, що ти щось робиш, щоб наблизити нашу перемогу. Тому всі, побачивши пост, долучилися і ми зібрали на тепловізор".

Донька військового Софія каже: за час повномасштабної війни, в Ангарі зібрали гроші на десятки тепловізорів для різних підрозділів, нині закривши збір на тепловізор для її тата, волонтерки продовжують приймати донати на дрони та десять автівок.

За час повномасштабної війни в гуманітарному штабі "Ангар" зібрали понад 50 мільйонів гривень, – розказала керівниця Ольга Валянік. 

Нагадаємо, волонтерський штаб «Ангар», який постійно передає допомогу бійцям на передову, оприлюднив фото воїнів, які отримали дитячі малюнки під час чергового волонтерського вантажу.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *