«Для перевезення поранених»: лікарка з Волині передала авто для ЗСУ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Для перевезення поранених»: лікарка з Волині передала авто для ЗСУ
image
Іра Поліщук / 22.04.2023 / 0 Коментарів

Власне авто для потреб Збройних сил України цими днями передала керівник Любомльського відділення Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб Леся Ткачук.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

Дізнавшись, що для одного з підрозділів 111 бригади тероборони потрібний автомобіль, родина Лесі Ткачук прийняла рішення допомогти військовим. Машина у справному стані, її заправили і вона вже вирушила на схід України.

Леся Ткачук розповіла, що Opel планують використовувати для перевезення поранених, котрі не потребують спецавтотранспорту. Окрім того, ним можна доставляти продукти бійцям, оскільки авто обладнане пристроєм, щоб використовувати причіп.

Також цього тижня колектив центру відправив чергову партію домашньої консервації та інших продуктів для бійців, котрі лікуються в Луцьку.  

«Працівники Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжують надавати допомогу Збройним Силам України. З перших днів повномасштабного вторгнення ми підтримуємо їх матеріально, закуповуємо для бійців необхідну техніку і спорядження, плетемо маскувальні сітки, готуємо і передаємо смаколики». – наголошують у ДУ "Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України"

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *