Допомога ветеранам з інвалідністю: Юрій Погуляйко зустрівся з воїном

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Допомога ветеранам з інвалідністю: Юрій Погуляйко зустрівся з воїном
image
Наш Інсайдер / 28.05.2024 / 0 Коментарів

Відбулася зустріч ветерана російсько-української війни Олександра Мельника з головою Волинської ОДА Юрієм Погуляйком та його першим заступником Сергієм Мовенком. Ця подія стала знаковою, адже її головною темою стало питання допомоги з боку влади ветеранам, які повернулися з війни з інвалідністю.

Олександр Мельник, який сам мав бойовий досвід та втратив ноги, виступив у ролі експерта та консультанта. Його знання та розуміння проблем, з якими стикаються ветерани з інвалідністю, рє цінними. Під час зустрічі обговорювались різні аспекти життя ветеранів після війни. Йшлося не лише про медичні питання та допомогу з оформленням документів, але й про створення доступного середовища та інфраструктури для людей з інвалідністю.

Особливу увагу приділили темі реабілітаційних центрів для ветеранів на Волині. Олександр Мельник підкреслив важливість створення мережі таких закладів, де б ветерани могли отримати не лише фізичну, але й психологічну допомогу. Він зазначив, що наразі існуючих центрів недостатньо, адже війна триває, і, на жаль, ще багато захисників України потребуватимуть підтримки та реабілітації.

Крім того, Олександр Мельник закликав владу не забувати про ветеранів після їх демобілізації. Він наголосив на важливості регулярного зв'язку з ними, надання їм необхідної інформації та допомоги у вирішенні проблем.

Зустріч ветерана з керівництвом Волинської ОДА стала важливим кроком на шляху до покращення життя ветеранів з інвалідністю. Учасникам вдалося окреслити коло проблем, які потребують вирішення, та обговорити шляхи їх подолання.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *