Дворівнева таємниця: що у декларації заступника прокурора Волині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Дворівнева таємниця: що у декларації заступника прокурора Волині
image
Назар Тарадюк / 28.03.2024 / 0 Коментарів

Журналісти під час аналізу декларацій помітили цікаву деталь щодо житла заступника прокурора Волині Олександра Бабенкова.

Відомо, що посадовець обіймає цю посаду із 2020 року. До цього ж чоловік був керівником Ковельської місцевої прокуратури та Володимир-Волинської місцевої прокуратури, - пише Конкурент.

За роки роботи отримав службову квартиру, яку згодом приватизував. Як стверджують анонімні джерела, квартира ця є дворівневою. 

У декларації за 2022 рік Олександр Бабенков задекларував ту саму квартиру на 79 квадратів, земельну ділянку на Житомирщині 1000м2, та недобудований будинок у тому ж регіоні. Що цікаво, пан Олександр Бабенков уже як 4 роки працює на посаді заступника керівника Волинської обласної прокуратури, що на вулиці Винниченка у Луцьку, тому, ймовірно, посадовець мав би орендувати або отримати службову квартиру у місті. Але у декларації це чомусь не вказано. Запитати в пана Олександра про неточності у його декларації особисто журналістам не вдалося. Натомість попросили надсилати офіційний запит. До переліку питань, які уже були озвучені вище, додали і те, чи варто було приватизовувати службову квартиру у Ковелі, якщо заступник головного прокурора зараз працює і, ймовірно, живе у Луцьку.

Нині журналісти очікують відповіді на інформаційний запит.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *