Двоє росіян та українка ошукували людей: їм повідомили про підозру

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Двоє росіян та українка ошукували людей: їм повідомили про підозру
image
Назар Тарадюк / 01.12.2023 / 0 Коментарів

Громадянам російської федерації та їхній спільниці, громадянці України, повідомили про підозру у вчиненні в умовах воєнного стану шахрайств шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки.

Їх судитимуть за ч. 4 ст. 190 КК України, - інформують у прокуратурі області.

За даними слідства, 43-річний і 32-річний неодноразово судимі раніше чоловіки, які перебувають у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, залучивши 33-річну спільницю з волі, ошукували громадян, які продавали побутову техніку через сайт OLX.

Домовляючись про доставку товару у відділення поштового оператора та підробляючи чеки про оплату, вони заволодівали товаром та здавали його в ломбард. Встановлюються усі епізоди злочинної діяльності ошуканців.

Двом іноземцям обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, громадянці України – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Викрили зловмисників за оперативного супроводу УСР в області ДСР Національної поліції України.

Прокурори укотре звертаються до краян із проханням бути уважними та обережними, купуючи та продаючи товари і послуги в мережі Інтернет, аби не стати жертвою ошуканців.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *