Дитсадки Волині отримали творчі бокси: що всередині комплектів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Дитсадки Волині отримали творчі бокси: що всередині комплектів
image
Назар Тарадюк / 22.11.2023 / 0 Коментарів

Представництво ЮНІСЕФ в Україні надало закладам дошкільної освіти Волинської області тематичне приладдя для розуміння та дослідження дітками основ ментального здоров’я, гігієни та мінної небезпеки.

Загалом – це 728 боксів, що згруповані за тематикою у набори під назвою «НУМО відкривай та розвивай», - інформує голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Як зазначають в управлінні освіти облдержадміністрації, кожен дошкільний навчальний заклад області отримає одну, а подекуди й дві коробки «НУМО відкривай та розвивай». Це залежить від кількості діток, які відвідують садочок.

Кожен комплект містить навчальні та ігрові матеріали: дидактичні брошури, розвиваючі та настільні ігри, книги, розмальовки тощо. Їх можна використовувати індивідуально та у групах, в ігровому форматі навчаючи дітей навичкам критичного мислення, виконання творчих завдань та важливих аспектів сьогодення. Корисними бокси стануть для організації дозвілля дошкільнят під час повітряної тривоги в укриттях, адже вміст кожного комплекту розрахований на 30 діток.

У супроводі яскравих ілюстрацій та мультиплікаційних героїв діток чекає легка та корисна інформація щодо здорових харчових звичок, вакцинації, ментального здоров'я та ознайомлення із мінною безпекою.

Комплект розроблений офісом ЮНІСЕФ в Україні та розповсюджується за підтримки Міністерства освіти і науки та фінансовій підтримці Уряду Японії.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *