Експроректор ВНУ поки не погодився працювати в Кабміні

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Експроректор ВНУ поки не погодився працювати в Кабміні
image
Наш Інсайдер / 01.05.2024 / 0 Коментарів

Колишній проректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Василь Подляшаник може отримати посаду в Кабінеті міністрів України.

За інформацією джерел Insider Media, йому запропонували стати заступником одного міністрів в уряді Дениса Шмигаля.

У коментарі нашому виданню Василь Подляшаник розповів, що поки не пристав на цю пропозицію. Мовляв, треба час, щоб обдумати.

"Знання і досвід для урядової роботи є. Зможу принести користь нашій державі, але поки ще обдумую, бо це дуже важливе рішення, яке не можна ухвалювати поспішно", - додав він.

ДОВІДКА

Подляшаник Василь Васильович народився 26 жовтня 1970 року в селі Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області. Свою трудову діяльність почав у 1985 році працівником радгоспу „Карасинський” Камінь-Каширського району.

У червні 1986 року вступив до Володимир-Волинського педагогічного училища, яке закінчив у червні 1990 року. Із вересня по грудень 1990 року займав посаду керівника гуртків станції юних туристів м. Ковеля.

У грудні 1990 року Василь Васильович був зарахований слухачем підготовчого відділення зі спеціальності „Педагогіка і методика початкового навчання”. Закінчивши курси, успішно склав іспити та вступив на 1 курс Луцького педагогічного інституту. У жовтні 1992 року був переведений на історичний факультет, який закінчив у 1996 році. У 2002 році закінчив факультет післядипломної освіти Волинського державного університету за спеціальністю „Економіст”.

У 2008 році В. Подляшаник захистив кандидатську дисертацію на тему „Особливості проявів емоційної стійкості особистості співробітників митної служби у соціально складних ситуаціях” в Інституті психології ім. Г. С. Костюка АПН України.

З 2005 року Василь Васильович працює у Волинському державному університеті імені Лесі Українки на посаді помічника ректора, а також за сумісництвом керівником соціально-психологічного центру університету.

З 2007 року по 2019 рік на посаді проректора з економічно-господарської діяльності ВДУ. За час роботи на цій посаді В. Подляшаника зміцнюється матеріальна база університету. Так, за 2008/2009 рік облаштовано новий сучасний спортивний майданчик із проведенням благоустрою між навчальними корпусами № 1 та № 8. Проводиться реконструкція стадіону „Спортивне ядро" із сучасним покриттям майданчиків та бігових доріжок.

У 2009 році для потреб лікувально-реабілітаційного центру університету за сприяння національного фонду „Україна – дітям” був отриманий апарат УЗД, що дозволило покращити медичне обслуговування студентів та працівників університету. Також закінчуються роботи по реконструкції бази практик табору „Гарт”.

Василь Подляшаник - кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної і соціальної психології Волинського національного університету імені Лесі Українки, співавтор близько 20 наукових статей, кількох навчальних посібників і довідників із психології, у тому числі з грифом МОН України.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *