Фасад Луцької мерії відремонтують за 199 000 грн

image
Еля Коротинська / 16.06.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку цьогоріч влада запланувала ремонт фасаду приміщення міськвиконкому. Про це стало відомо з інформації про лот, розміщений на майданчику ProZorro.

Зокрема, 15 червня на сайті закупівель з’явилось не оголошення про проведення торгів, а відразу звіт про договір про закупівлю. Предмет – послуги з поточного ремонту фасаду адмінбудівлі Виконавчого комітету Луцької міської ради за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19. Якщо точніше, то у мерії планують провести фарбування та скління.

На це з бюджету громади витратять 199 709,43 грн.

«Закупівля без використання електронної системи – це така форма закупівлі на основі укладеного договору, яка передбачена постановою Кабміну до 200 тисяч гривень на поточний ремонт», - пояснив у коментарі журналістам видання «Insider Media» відповідальний за проведення торгів фахівець міськвиконкому Андрій Кучинський.

Попри те, що на сторінці закупівлі є лише протокол розкриття пропозицій – договору відшукати не вдалось. Тим не менше, послуги з ремонту фасаду приміщення Луцького міськвиконкому виконуватиме колективне будівельно-монтажне підприємство «Орбіта-Рожище». Фірма належить забудовнику Андрію Ярмолюку.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *