«Фірма Палиці» виграла скандальний тендер на ремонт Дружби народів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Фірма Палиці» виграла скандальний тендер на ремонт Дружби народів
image
Назар Тарадюк / 13.10.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку тендер на ремонт Дружби народів виграла фірма "ВОЛИНЬДОРБУД" з орбіти Ігоря Палиці.

Про це відомо з тендера, опублікованого в системі Prozorro.

На капітальний ремонт Дружби народів витратять 49 700 000 грн. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг мають виконати до 15 лютого 2024 року.

Також у системі оприлюднили звернення до Держаудитслужби. До прикладу, Володимир Даниленко написав: «Як можна вганяти 50 мільйонів гривень у бруківку під час повномаштабної війни росії проти України. На сході та півдні гинуть наші воїни, щотижня хоронимо наших Героїв із-за того, що вони не мають дронів, тепловізорів, приладів нічного бачення, нормальних турнікетів, БК, одягу, їжі. На соціалізацію військових також потрібні гроші. В цей час самоврядці кладуть бруківку. Безсовісні. Припиніть, будь ласка, це марнотратство».

Наталя Подосіннікова додала: «Вимагаю зупинити цей кримінал під час війни. Кошти повинні йти на обороноздатність країни. Це гроші платників податків, зокрема мої. Вимагаю зупинити процедуру та перенаправити на військові цілі, закупівлю засобів захисту, медичних засобів для потреб ЗСУ. Витрата недоцільна, нелогічна, некритична, нераціональна, неліквідна, та антидержавницька і протиукраїнська. Неприпустимі витрати під час війни».

Проте про переможця тендеру стало відомо 11 жовтня.

Нагадаємо, директора фірми з орбіти Палиці кілька разів судили через податки.

Читайте також: 50 млн на Дружби народів: як мерія Луцька пояснює скандальний тендер

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *