Голлівудський актор на зйомках випадково вбив українку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Голлівудський актор на зйомках випадково вбив українку
image
Оля Коновалова / 22.10.2021 / 0 Коментарів

Американський актор Алек Болдуїн випадково вбив одну людину та поранив іншу на знімальному майданчику стрічки "Rust" в Альбукерке. Загибла, 42-річна фотографка та кінооператорка Галина Гатчінс, була українкою. Причиною трагедії став постріл із бутафорської зброї.

Розпочато розслідування, повідомляє The Guardian.

"Міс Гатчінс була гелікоптером доправлена до лікарні Університету Нью-Мексико, де лікарі констатували її смерть", - повідомив шериф 

Поранений, режисер Джоель Сауза, перебуває в лікарні.

Зазначається, що Болдуїн добровільно погодився поспілкуватися зі слідчими. Жодних звинувачень наразі не висунуто, зйомки призупинили.

Галина вивчала міжнародну журналістику в Київському національному університеті. В 2015-му році вона закінчила American Film Institute та встигла попрацювати над такими картинами як "Blindfire", "Archenemy" та "Darlin'". Журнал American Cinematographer у 2019-му проголосив Гатчінс новою зіркою американської кіноіндустрії.

Колеги та друзі загиблої лишають у мережі гіркi триб'юти, відзначаючи її блискучий талант.

Трагедія нагадала про смерть Брендона Лі, сина Брюса Лі в 1993-му. 28-річний актор так само загинув від пострілу: замість холостого набою пістолет виявився зарядженим справжнім.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *