Голова Волинської облради став віцепрезидентом УАРОР: що це таке

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Голова Волинської облради став віцепрезидентом УАРОР: що це таке
image
Назар Тарадюк / 29.09.2023 / 0 Коментарів

Голову Волинської обласної ради Григорія Недопада обрали одним із віцепрезидентів Української асоціації обласних і районних рад (УАРОР).

Про це він повідомив на сторінці у Facebook 28 вересня.

"Дякую кожному учаснику з’їзду, хто прагне, аби ця організація стала дієвим інструментом у відстоюванні інтересів обласних і районних рад нашої держави. Наше спільне завдання – зберегти і зміцнити повноваження і можливості обласних і районних рад, затверджених у Конституції України.

УАРОР – це великі можливості для об’єднання зусиль обласних і районних рад, для консолідації і прийняття стратегічно важливих рішень, що має особливе значення зараз, в умовах війни. Тому, разом із головами обласних рад, ініціював скликання з’їзду всеукраїнської організації, яке відбулося сьогодні.

Асоціацію обласних і районних рад очолила голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко – вітаю і зичу плідної й успішної роботи. Також інтереси районних рад в керівних органах асоціації представлятиме голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак. А керівник Володимирської райради Віктор Хиць увійшов до складу Ревізійної комісії.

Спільно ми докладемо зусиль для переформатування і активізації діяльності УАРОР, щоб результати були відчутними і ефективними в питаннях подальшої децентралізації, дієвої комунікації між представниками обласних і районних рад, а також в оперативному прийнятті рішень, важливих для кожного регіону і для усієї країни", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Для Волиньради Недопада купили авто за 2,3 млн грн

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *