Григорію Пустовіту хочуть дати квартиру в Луцьку як військовослужбовцю

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Григорію Пустовіту хочуть дати квартиру в Луцьку як військовослужбовцю
image
Назар Тарадюк / 18.07.2023 / 1 Коментарів

Виділити квартиру у Луцьку, яка мала б піти військовослужбовцям ЗСУ та членам їх сімей, хочуть заступнику голови Волинської обласної ради Григорію Пустовіту та його родині. Пізніше він заявив, що не планує відмовлятися від квартири.

Відповідний проєкт рішення виконкому з'явився на сайті Луцькради, - пише ІА "Конкурент".

«Квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням затвердити рішення Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання житла військовослужбовцям Луцького гарнізону. Наслідком прийняття рішення є поліпшення умов проживання сімей військовослужбовців», – йдеться у пояснювальній записці.

 

Проте серед військових якимось чином опинився й заступник очільника Волиньради пан Пустовіт. Йому, дружині та синові хочуть виділити двокімнатну квартиру на вулиці Арцеулова. Загальна площа приміщення – 64,7 м2, а житлова – 31,4 м2.

До слова, зараз заступник очільника обласної ради зареєстрований в гуртожитку на вулиці Привокзальній. Крім того, у 2016 році Григорій Пустовіт купив квартиру у багатоповерхівці на вулиці Арцеулова у Луцьку за 1,3 мільйона гривень. Тоді він пояснював журналістам, що купив житло для дочки, а сам там «часом живе».

Відповідне рішення ще має затвердити виконавчий комітет Луцької міської ради у середу, 19 липня. 

Довідково: Григорій Пустовіт – з 2020 року є депутатом Волинської обласної ради 8-го скликання та займав крісло заступника очільника голови Волиньради.
До цього він був депутатом Луцької міської ради 6-го та 7-го скликань. З 2010 року по 2020 рік обіймав посаду секретаря Луцькради.
З 1981 року по 2004 рік проходив службу в Збройних силах на посадах командира взводу, командира роти, помічника командира військової частини по службі військ, заступника командира авіаційної бази з виховної роботи, з 2004 року – офіцер запасу.

Читайте також: Скільки заробили заступники голови Волиньради Григорія Недопада у 2022 році

Коментарі (1):

  1. Пустовіт досі без квартири? Сумніваюсь! А без квартири є вдови з дітьми після загибелі чоловіка і батька на фронті! І не тільки одна сім‘я. А цей ще хоче відгребти даремну квартиру? Що він зробив для держави, області і міста Луцька? А чи його рідні є на фронті? Як вам не соромно?

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *