Гупало заявив, що буде судитися з «Аверсом» і «Волинськими новинами»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Гупало заявив, що буде судитися з «Аверсом» і «Волинськими новинами»
image
Назар Тарадюк / 29.01.2024 / 0 Коментарів

Колишній заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Юрій Гупало прокоментував своє звільнення.

Про це він написав на сторінці в Facebook.

"Настав час викласти мою особисту позицію щодо звільнення мене з посади заступника голови Волинської обласної військової адміністрації та спростувати чутки, які так наполегливо поширюють ТРК Аверс та ІА Волинські новини.

По-перше, я звільнився з посади заступника голови ОВА за власним бажанням, бо вважаю, що для цього настав час. По-друге, це рішення не пов’язане із недобросовісним виконанням мною службових обов’язків, про що так наполегливо стверджують ТРК Аверс та ІА Волинські новини. По-третє, жодних обшуків правоохоронними органами та службових розслідувань щодо виконання мною обовʼязків заступника голови ОВА не здійснювалося. По-четверте, поширювана інформація ТРК Аверс та ІА Волинські новини є неправдою і цілеспрямованою маніпуляцією. Доведемо це в суді.

Користуючись нагодою, хочу сказати, що ціную досвід, набутий на посаді заступника голови ОВА, у такий непростий для України час. Дякую всім, хто допомагав мені виконувати свої службові обов’язки, адже нам вдалося зробити багато добрих справ. Виконував їх добросовісно і відповідально. Горджуся, що причетний до становлення і перетворення в один із найбільш боєздатних підрозділів сил оборони України волинської 100-тої окремої бригади ТРО, Луцького прикордонного загону, 14 ОМБР імені князя Романа Великого. Дякую численним волонтерським організаціям за допомогу в налагоджені забезпечення ЗСУ, ВПО, постраждалим від наслідків російсько-української війни цивільного населення.

Найвищою оцінкою своїх вчинків вважаю людську вдячність, яка мене надихала і мотивувала до добрих справ. Щирі слова вдячності від військових та їх родин, вимушено переміщених осіб, підприємців, колег по роботі, простих людей була і є незмінним орієнтиром у моїй вчинках.

І насамкінець. Для мене завжди були важливими такі людські якості як чесність, порядність і щирість у стосунках із людьми, завжди керувався ними і керуватимуся надалі", - написав Гупало.

Раніше ми писали, що У відставку подав Юрій Гупало.

Читайте також: Що-що у чиновника в декларації? Керівництво Волинської ОВА

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *