Як Луцьк зустрів переможців і призерів чемпіонату Європи з ММА

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як Луцьк зустрів переможців і призерів чемпіонату Європи з ММА
image
Назар Тарадюк / 08.04.2024 / 0 Коментарів

На Волинь члени молодіжної та дорослої збірної команд України зі змішаних єдиноборств ММА привезли нагороди одного з найпрестижніших міжнародних турнірів – чемпіонату Європи зі змішаних єдиноборств ММА–2024 (м. Белград, Сербія).

Титуловані волиняни прибули до Луцька 7 квітня, - пише ІА "Волинські новини".

Президент Волинської федерації зі змішаних єдиноборств ММА Михайло Смолка привітав спортсменів такими словами:

"За підсумками всіх днів змагань збірна України посіла ПЕРШЕ місце! Ми не переможні! Як президент Волинської федерації зі змішаних єдиноборств ММА хочу висловити подяку спортсменам та тренерам за хороші результати та підготовку! Також велика подяка тим хто в такий не легкий час фінансово підтримав поїздку на Сербію! Слава збройним силам України!".

До слова, участь у змаганнях взяли понад 500 спортсменів із 36 країн Європи. Чемпіонат проходив впродовж десяти днів на базі однієї з найбільших спортивних арен Європи – Ranko Zeravica Sport Hall, яка вміщає понад п’ять тисяч глядачів. Пряма трансляція всіх етапів європейської першості, титуловані гості, представники найвідоміших промоутерських кампаній ММА, гала-вечір фіналів – це все створювало незабутню атмосферу однієї із найкрутіших спортивних подій року.

Збірна України крок за кроком впевнено виборювала титул команди-переможниці по всіх вікових групах: від 12-13 років і до дорослих.

Волинські бійці ММА старших вікових груп показали на цьому чемпіонаті надзвичайно високий рівень майстерності та зуміли вибороти такі нагороди:

Андрій Місюк – золото чемпіонату у ваговій категорії 77,1 кг серед дорослих;

Андрій Протасюк – срібло чемпіонату у ваговій категорії 61,2 кг серед дорослих;

Андрій Гуславський – срібло чемпіонату у ваговій категорії 83,9 кг серед дорослих;

Іван Поремчук – срібло чемпіонату у ваговій категорії 93 кг серед молоді.

Учора ввечері поблизу готелю «Україна» вищезазначених спортсменів зустріли чимало одноклубників та юних поціновувачів бойових мистецтв.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *