Як поліцейські Волині реагують на фейк про затримання Юрія Крошка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як поліцейські Волині реагують на фейк про затримання Юрія Крошка
image
Назар Тарадюк / 26.02.2024 / 1 Коментарів

Новина про затримання начальника ГУНП у Волинській області Юрія Крошка виявилася фейком.

Волинські поліцейські відреагували низкою дописів про продаж 52 автівок, які завезли як гуманітарну допомогу. Подаємо публікації без змін.

СЕРГІЙ КОЗАК

"Не знаю кому вигідно роздувати брехню про «затримання» Юрія Крошко, про якісь міфічні півтора мільйона доларів (хоча на фото з обшуку біля 10 тисяч доларів), про ніби то наживання на продажу авто і т.д. Знаю точно, що обшуки були і точно, що його не затримували. Знаю точно, що декілька десятків авто виконують БОЙОВІ завдання в бригаді «Лють», в батальйоні «Захід», в підрозділі «КОРД». Ніяких півтора мільйона не було, - якби були, то б вже фото бачили б усі. Знаю його відношення до мародерів, що наживаються на війні,- тому це точно НЕ про нього. Коли хтось в коментах пише на нуль його, в окопи,- то з таким і в окопи не страшно,- це моє особисте переконання, сформоване у перші два-три тижні повномасштабного вторгнення… Читаєш ці інформаційні вкиди і розумієш як працює правило: «Чим більша брехня, тим легше в неї повірять». Тому не робімо упереджених висновків, бо завтра і про мене скажуть, що обидві мої доньки - легкої поведінки… і піпл підхопить, хоча у мене два сини… Бережімо себе та Україну!!!"

ОЛЕГ БУЛАТОВ

"Памʼятаю як ось про це даний транспортний засіб теж в нас на Волині обговорювали неперевірену інформацію,ніби то він опинився у власності дружини начальника поліції,в той момент коли так всі бурно обговорювали цей транспортний засіб, я особисто із своїми колегами виконували бойове завдання на даному авто. 
Ось і зараз знову наші ЗМІ на ті самі граблі".

ЮРІЙ СТОЛЯРЧУК

"Хочу висловити і свою думку на рахунок надуманої історії, яку зараз так активно обговорюють на просторах інтернету. Я, як офіцер Національної поліції України, який зараз несу службу в ОШБ ЛЮТЬ з впевненість скажу- Перемога на фронті неможлива без тилу! Наш тил, тил ГУНП у Волинській області зокрема у лиці Юрій Крошко працює на нашу перемогу. Він особисто приїжджає до нас на фронт, підтримує, мотивує хлопців та передає спецспорядження необхідне для знищення ворога. До прикладу, один з транспортних  засобів, який був переданий Юрієм Крошко для виконання бойових завдань ОШБ ЛЮТЬ. (Дякуючи Богу, що міна прилетіла за декілька метрів від ТЗ). Зібраний за допомогою коштів працівників поліції ГУНП у Волинській області. Ви не думайте, що фото зроблене на західній або центральній Україні, це фото з яскравої Донеччини, між поваленими опорами електропередач, насиченою страхом та відвагою. Де життя віддали наші Герої - побратими, мовчу за поранених. А скільки там лишається транспорту, металу, просто немає слів.  
Особливо прикро читати, коли експерти зі своїх теплих квартир відправляють когось на (0), як покарання. Тут знаходяться вмотивовані люди, які віддані своїй присязі та  Українському народу.  
Краще, якщо щось коментувати  для людей, думайте. Бо у нас, як завжди, коли працюєш, стараєшся та вболіваєш за якийсь результат- воно нікого не цікавить. А облити брудом, це усі вміють".

 

Коментарі (1):

  1. Скільки Вам заплатили?

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *