Як працює агросектор Володимирщини

image
Назар Тарадюк / 17.10.2024 / 0 Коментарів

Щоб на власні очі побачити можливості Волині та зрозуміти, як їх розвивати, голова ОВА Юрій Погуляйко разом із першим заступником Сергієм Мовенком виїхали у Володимирський район, аби оглянути роботу аграрного сектора.

Про це в соцмережах повідомив очільник області.

  • «Володимирський елеватор» ТОВ «П'ятидні»: керівник підприємства Валерій Діброва поділився проблемними питаннями, розповів підсумки жнив, а також про підготовку до зими в агрокомплексі району. До слова, Володимирський елеватор приймає зерно із 2018 року.

«За останні п’ять років – особисто бачу, якими потужними кроками розвиваються «П'ятидні» і задають високий рівень наслідування», - написав Погуляйко.

  • ТОВ «Луцька аграрна компанія»: будівництво комплексу переробки у селі Ліски. Проєкт, що передбачає зведення забійного цеху потужністю 13,5 тисяч бройлерів на годину. Комплекс із 50 технологічних та допоміжних будівель з повністю автоматизованим процесом виробництва.

«Вдячний за докладну зустріч директорці підприємства Світлані Собіпан. Відзначу, що будівництво нового цеху птахофабрики дозволить підприємству працювати не лише на українському ринку, а й експортувати волинську курятину до країн Євросоюзу», - наголосив голова ОВА.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *