Як волинський волонтер збирає гроші на потреби ЗСУ

image
Назар Тарадюк / 26.12.2023 / 0 Коментарів

Жартівливою колядкою волинський журналіст і волонтер Мирослав Ватащук збирає гроші на потреби військових Сил спеціальних операцій ЗСУ. 

Про це він написав у групі благодійного аукціону “Медіа-кава” та підтвердив інформацію представниці ІМІ у Волинській області.

Мирослав Ватащук у коментарі представниці ІМІ зазначив, що принцип “Медіа-кави” полягає в тому, що вона відіграє роль своєрідної “скарбнички”, постійно акумулюючи кошти для військових. 

“Фактично гроші на волонтерському рахунку є постійно. Саме завдяки цьому вдається оперативно, а часом навіть миттєво закривати нагальні запити, а не оголошувати збір, який може тривати тижнями. Це як своєрідна заначка”, – каже волонтер.

Кожен може надіслати благодійний внесок на волонтерську карту журналіста №5168752015071635 (ПриватБанк). Отримувач – Ватащук Мирослав Васильович. 

За колядку на волонтерську картку можна задонатити будь-яку суму.

Натомість у “Медіа-каві” переможними стають найбільші ставки. 

Нагадаємо, Мирослав Ватащук раніше створив благодійний аукціон “Медіа-кава”, де кожен може купити можливість випити кави з відомими медійниками, або ньюзмейкерами, або ж придбати братський чи сестринський подгони. Окрім кавування з відомими людьми, Мирослав Ватащук виставляє на аукціон речі, що йому передають охочі підтримати військових. Це вироби ручної роботи, колекційні монети, марки, картини, браслети та інше. Зібрані кошти з благодійного аукціону спрямовуються на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій Збройних сил України. 

До слова, у грудні Мирослав Ватащук у межах проєкту “Медіа-кава” зібрав 6 мільйонів гривень на потреби військових. Перший каволот після повномасштабного вторгнення росії в Україну з’явився 10 травня 2022 року. А перший мільйон надійшов на картку волонтера в липні 2022 року.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *