Як змінилася декларація Вячеслава Рубльова за час «повномасштабки»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як змінилася декларація Вячеслава Рубльова за час «повномасштабки»
image
Наш Інсайдер / 02.04.2024 / 0 Коментарів

У порівнянні з 2020 роком декларація народного депутата Вячеслава Рубльова не зазнала суттєвих змін, лишень додалася робота за сумісництвом - Доцент кафедри менеджменту Луцького національного технічного університету.

Із нерухомості у Рубльова – квартира у Луцьку на 145 квадратних метрів у Луцьку, де він мешкає із родиною. Також чоловік задекларував номер (40 кв.мм.) у столичному готелі «Київ», який винаймає, і квартиру в Луцьку на 67 кв.м. Крім того з нерухомості є земельна ділянка на території Струмівки на 1,8 тисячі кв.м.

Упродовж 2023 року В’ячеслав Рубльов отримав дохід обсягом 707 311 гривня. Це все – депутатська зарплатня. Є й зарплата в ЛНТУ - 12 697 гривень.

Сукупний дохід його дружини 2023-го становив майже 544 тис грн. – зарплата в Управлінні Держпраці у Волинській області та  комунальному підприємстві "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Волинської обласної ради.

Готівкою нардеп зберігає 20 тисяч доларів. У його дружини готівкою – 10 тисяч євро, а на банківському рахунку – 31 570 грн.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *