Які можливості платникам податків на Волині дає електронний кабінет

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Які можливості платникам податків на Волині дає електронний кабінет
image
Назар Тарадюк / 24.10.2024 / 0 Коментарів

Електронний кабінет, що залишається найбільш популярним сервісом податкової служби, забезпечує повною мірою можливість реалізації платниками податків прав та обов'язків, визначених Податковим кодексом України.

Про це інформують в управлінні податкових сервісів Головного управління ДПС у Волинській області.

Щоб спілкуватися з ДПС в електронному форматі, варто подати заяву про бажання отримувати документ через «Електронний кабінет» (J/F 1391602).

Відколи ДПС запропонувало таку послугу заяви про отримання документів від податкової служби  онлайн подали майже 2 тисячі суб’єктів господарювання області (понад 1,3  підприємців - фізичних осіб і понад 600 юридичних осіб). Зокрема, впродовж поточного року таку заяву подали майже півтисячі платників податків Волині.

«Функціональні можливості електронного кабінету постійно вдосконалюються та дозволяють на якісно новому рівні спілкуватися з податковою службою, виконувати податкові зобов’язання без особистого контакту з податковим інспектором.

До слова, створення та впровадження сучасних цифрових рішень податкового адміністрування – серед головний цілей Національної стратегії доходів, яка передбачає удосконалення процедур податкового адміністрування та необхідна для забезпечення потенціалу задоволення фіскальних потреб у середньостроковій перспективі. Вона також підтримує економічне зростання через зменшення нерівності та неефективності в політиці та адмініструванні доходів», - йдеться у повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *