Які вулиці в Луцьку перейменують з 1 серпня

image
Назар Тарадюк / 28.06.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку під час сесії міськради 28 червня депутати проголосували за перейменування кількох вулиць та назвали сквер.

Про це йдеться на сайті міської ради.

Перейменують такі вулиці: вулицю Грибоєдова - на вулицю Звитяжна, вулицю Ізмайлова - на вулицю Барвінського Василя, вулицю Пушкіна - на вулицю Святовасилівська, вулицю Рилєєва - на вулицю Байдукова Олександра, вулицю Струтинської - на вулицю Волошкова, вулицю Хакімова - на вулицю Дольна.

Нові назви вулиць у Луцьку  запровадять з 1 серпня цього року.

З 1 жовтня вулиця Лєскова у місті Луцьку називатиметься вулицею Садибна, а частину вулиці Станіславського перейменують на вулицю Ярослава Мудрого. Крім того, частину вулиці Станіславського (яка залишилась після перейменування), об'єднають з вулицею Гостинна.

Цього ж дня депутати затвердили назву нового скверу — сквер Кумановського Миколи, який розташований на перетині вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської, біля галереї мистецтв.

У Заборольському старостинському окрузі Луцької міської територіальної громади обранці громади присвоїли назви проєктованим вулицям у селі Охотин. Отож, нові вулиці називатимуться: Вишнева, Волошкова, Миру, Сонячна, Польова, Світла та Незалежності.

У визначені терміни працівники департаменту житлово-комунального господарства мають забезпечити виготовлення та розміщення відповідних інформаційних стендів, вказівників із новими назвами вулиць на будівлях міста та вказівників із назвою скверу.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *