Історія переселенки з Сєвєродонецька, яка рятує тварин на Волині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Історія переселенки з Сєвєродонецька, яка рятує тварин на Волині
image
Назар Тарадюк / 17.04.2023 / 0 Коментарів

Марина Юркович з Сєвєродонецька пів року тому переїхала на Волинь. У гуртожитку, де тимчасово проживає, опікується сімома безпритульними тваринами. Свою кішку від обстрілів жінці врятувати не вдалося.

 Про це жінка розповіла Суспільному.

Жінка розповідає у їхній будинок в Сєвєродонецьку потрапила фосфорна бомба. Було пряме влучання. Її витягнули рятувальники, а чоловік повернувся рятувати кішку Мусю. Під час цього порятунку отримав 20% опіків тіла.

"Все згоріло, і кішка згоріла, і телефон, і документи. Все згоріло за три секунди й воно як іскри й тліє і там такий запах, що не передати", – пригадує жінка.

Врятувати кота чоловікові не вдалося. Він сам отримав переломи та опіки. На лікування його спершу привезли в Дніпро, потім до Луцька. Жодної фотографії з улюбленою кішкою Мусею у подружжя навіть не залишилося.

Після лікування пара оселилась в гуртожитку селища Олика. Тут живуть разом з іншими переселенцями. Біль від втрати рідного дому, улюбленої кішки та розлуку з рідними, – каже Марина, – допомагає пережити догляд за бездомними тваринами. Їм вона готує їжу, у соцмережах збирає гроші на лікування, стерилізацію і щеплення.

Деякі тварини стали вже улюбленцями сім’ї. У кімнаті, де вони мешкають разом з чоловіком, зараз живе тримісячне щеня Боня.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *