Юлія Вусенко: Якби не громадськість, то Волиньрада і друге авто купила

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Юлія Вусенко: Якби не громадськість, то Волиньрада і друге авто купила
image
Наш Інсайдер / 21.11.2023 / 0 Коментарів

Депутат Волинської обласної ради, голова фракції "Європейська Солідарність" Юлія Вусенко нагадала, що  ситуація з скандалом про купівлю авто і спросуванням про те, яка вийшла «помилка» в Волинській облраді, має передісторію.

"На минулій сесії таке ж авто уже купили для ради і я тоді ставила пропозицію передати цю машину на ЗСУ. Але мені сказали…, що це популізм. А зараз пишуть, як рада працює виключно на фронт і потребу армії", - пише вона в Фейсбук.

"Послухайте коментарі депутатів фракції «за майбутнє» - це недовго. Думаю, що ні в кого не лишитьс сумнівів, що якби не журналісти, які показали другий тендер і не активісти, які почали ставити запитання … - і друге авто купилося б за гроші громади… Не потрібно розказувати заднім числом про ваші цінності. Покажіть куди ви тратите гроші і всі самі побачать, що для вас є цінним!"

"А комусь так хотілося нову машину за 66тисяч доларів з підігрівом керма та сидінь… і те, хто там і де мерзне в окопах та збирає з людей по сто гривень на автівки було б так далеко і не так важливо. Реальність вона, на жаль, така", - написала депутатка.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *