Юрій Погуляйко оглянув приміщення майбутнього ветеран-хабу в Луцьку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Юрій Погуляйко оглянув приміщення майбутнього ветеран-хабу в Луцьку
image
Назар Тарадюк / 01.08.2024 / 0 Коментарів

На Волині триває робота над створенням умов, які будуть орієнтовані на ветеранів, адже їхня інтеграція у цивільне життя – один із пріоритетів державної політики. 

Так, одним із завдань є створення в регіонах ветеранських хабів (просторів), де надаватимуться усі необхідні послуги, - повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Він зауважив, що наразі над одним із таких працюють на базі одного із корпусів Луцького національного технічного університету.

«Як тривають роботи оглянув разом із першим заступником Сергієм Мовенком. Розповіла про перебіг робіт ректорка університету Ірина Вахович.

Загалом у планах таких просторів не лише надання послуг для ветеранів, а й освітні, просвітницькі, культурні ініціативи, які повинні сприяти комфортній інтеграції наших захисників, які повернуться до цивільного життя», - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що раніше Погуляйко зазначав, що держава активно працює над впровадженням нової ветеранської політики.

«Щоб у центрі цієї роботи була не бюрократія, а конкретний ветеран і конкретна ветеранка з питаннями, які потребують вирішення. Тож хаб повинен бути приміщенням з усіма необхідними послугами для ветеранів», - зазначив очільник області.

До слова, під час чергової наради, яка відбулася 31 липня, за участю Мінветеранів, Міноборони, МВС, Мінсоцполітики, МОЗ, Мінреінтеграції, Мінцифри та Мінфіну говорили про те, що вже працює, над чим ще треба попрацювати в областях, та про плани реалізації.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *