Канали олігарха Ахметова припинили роботу. Те ж саме чекає на «Аверс» Палиці?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Канали олігарха Ахметова припинили роботу. Те ж саме чекає на «Аверс» Палиці?
image
Наш Інсайдер / 24.07.2022 / 0 Коментарів

Усі канали «Медіа Групи Україна» Ріната Ахметова з 12 липня почали транслювати загальнонаціональний марафон.

Про це пише Детектор Медіа. Напередодні мільярдер заявив, що виходить з медіабізнесу і передає державі ефірні і супутникові телевізійні ліцензії. Причиною він назвав закон про олігархів. 

До складу «Медіа Групи Україна» входять: національний ефірний телеканал «Україна»; телеканал НЛО TV; телеканал Індиго TV; телеканали «Футбол 1/2/3»; інформаційний телеканал «Україна 24»; регіональний «34 телеканал»; оператор супутниковго мовлення Xtra TV; ОТТ-платформа OLL.TV; міжнародні канали Ukraine 1, Ukraine 2, NLO TV 2; продакшн-компанії «Теле Про», «Допоможемо ТБ»; медіа-агенція повного циклу «Медіа Партнерство Баінг»; сайт segodnya.ua; кросплатформний проєкт Vogue.UA.

Зауважимо, що в Луцьку розташований телеканал "Аверс". Ним володіє бізнесмен Ігор Палиця. Наразі невідомо достеменно, чи він потрапить до реєстру олігархів, адже станом на 12 липня цей список досі формується і в ньому фігурують 86 осіб. 

У телеграм-каналі "Глашатай Любарта" вже відреагували на новини з медіа-простору. Зокрема, написали:

"Можливо скоро місцевому каналу 'Аверсу' прийде гайка... Там і так менеджмент призвів до того, що притомні журналісти його лишили...".

Будемо стежити за розвитком подій та оперативно поінформуємо громаду про зміни, які можуть статися в долі каналу "Аверс". 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *