Керівник лікарні на Волині пішов у ЗСУ

image
Назар Тарадюк / 20.06.2024 / 0 Коментарів

Колишній т.в.о генерального директора обласного фтизіопульмонологічного центру Іван Нискогуз мобілізувався до лав Збройних сил України.

Про це стало відомо під час постійної депутатської комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, - інформують у Волинській обласній раді.

За цей період на виконання рішення сесії обласної ради очолюване ним комунальне підприємство реорганізували шляхом приєднання до обласної інфекційної лікарні та до проведення конкурсу на зайняття вакантної посади призначили виконувача обов’язків керівника об’єднаного медичного закладу.

Як повідомила членам профільної комісії начальниця відділу з питань управління об`єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Олена Кузьменко, відповідно до вимог законодавства Івана Низкогуза було повідомлено про вивільнення з посади керівника фтизіопульмонологічного центру внаслідок реорганізації.

10 червня 2024 року Іван Нискогуз звільнився із військової служби у запас у зв’язку з інвалідністю та звернувся до голови обласної ради з клопотанням про призначення його на посаду виконувача обов’язків керівника вже об’єднаної з протитуберкульозним диспансером обласної інфекційної лікарні. Від запропонованої йому єдиної на цей час вакантної посади у медустанові - завідувача інформаційно-аналітичного відділу він відмовився.

Оскільки, згідно із законодавством керівник комунального підприємства призначається лише за результатами конкурсного відбору і на їх підставі рішенням сесії, більшістю голосів постійна профільна комісія рекомендувала голові обласної ради Григорію Недопаду у найближчі терміни оголосити конкурс на зайняття вакантної посади директора обласної інфекційної лікарні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *