Хотів виїхати: на Волині судили чоловіка, який підробив документи мами

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Хотів виїхати: на Волині судили чоловіка, який підробив документи мами
image
Назар Тарадюк / 10.01.2024 / 0 Коментарів

У Володимирі судили уродженця Донецька, який на початку листопада 2023 року підробив документи, аби виїхати за кордон.

Про це відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду.

Чоловік в інтернеті завантажив зображення пенсійного посвідчення, на якому було зображення відтиску печатки «Пенсійний Фонд України». У графічному редакторі вніс в посвідчення анкетні дані своєї матері та її фотографію, після чого роздрукував його на кольоровому принтері, а на зворотній стороні роздрукував завантажені зображення штампу та гербової печатки приватного нотаріуса.

Також він завантажив фото довідки про перебування на консульському обліку, на якому було зображення відтиску печатки «Посольство України у Сполученому Королівстві Великобританії та Північної Ірландії», за допомогою графічного редактора вніс в цю довідку анкетні дані своєї матері та її фото.

12 листопада 2023 року близько 08:50 чоловік намагався виїхати за кордон через «Устилуг».

Прокурор Володимир-Волинської окружної прокуратури, посилаючись на те, що обвинувачений беззаперечно визнав свою винуватість, не оспорює встановлені в результаті досудового розслідування обставини і згоден на розгляд обвинувального акту за його відсутності, у відповідності до ч. 1 ст. 302 КПК України, просить розглядати обвинувальний акт у спрощеному порядку без проведення судового розгляду в судовому засіданні.

Суд визнав чоловіка винним та оштрафував на 9350 гривень.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *