Коломойського в День Незалежности помітили у Києві поруч з НАБУ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Коломойського в День Незалежности помітили у Києві поруч з НАБУ
image
Назар Тарадюк / 25.08.2023 / 0 Коментарів

Олігарха Ігоря Коломойського 24 серпня помітили в Києві біля будівлі Національного антикорупційного бюро.

Відомо, що відомство розслідує кілька справ за участю Коломойського. Про це повідомили у Telegram-каналі "Монополіст". З якого саме питання олігарх відвідав НАБУ у святковий день не повідомляється.

На фото видно, як Ігор Коломойський сідає до чорного тонованого мікроавтобуса марки Mercedes-Benz. Фото зробили біля будівлі НАБУ о 18:50 у четвер, 24 серпня.

Журналіст "Цензор.НЕТ" Тетяна Ніколаєнко поцікавилася, як громадянина якої країни Коломойського викликали на допит у святковий день. Зазначимо, що, окрім українського громадянства, олігарх також є громадянином Ізраїлю та Кіпру. У коментарях пожартували з того, чи був присутній консул на допиті, а також здивувалися, що детективи НАБУ працюють без вихідних та свят.

Відомо, що відомство проводить кілька розслідувань у справах за участю Ігоря Коломойського. Зокрема, про можливі махінації в компаніях "Укрнафта" та "Укртатнафта", виведення 13 млрд гривень та доведення "ПриватБанку" до банкрутства. Щодо справи про "Укрнафту", то вона знаходиться на завершальній стадії.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *