Коли в Луцьку відновлять постачання гарячої води

image
Назар Тарадюк / 05.09.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку майже 40 000 споживачів залишилися без централізованого постачання гарячої води.

Лише мешканці району Луцького підшипникового заводу мають централізовану подачу гарячої води, оскільки в них встановлений твердопаливний котел. Про це розповів речник державного комунального підприємства "Луцьктепло" Антон Безносиков у комертарі Суспільному.

"В міжопалювальний період до мереж цієї котельні на ЛПЗ ми підключаємо котельню на вулиці Даньшина і ці споживачі залишаються з гарячою водою, це близько чотирьох з половиною тисяч споживачів, а решта залишаються без гарячої води", - каже речник підприємства.

"Всі сторони зацікавлені в тому, щоб якнайшвидше відновити централізовану подачу гарячого водопостачання, – каже Антон Безносиков. - Ми сподіваємося, що це не буде довготривала історія і в проміжку кількох днів це вирішиться".

У будинках на проспекті Соборності – кілька днів немає гарячої води. Лучани розповіли, як обходяться без гарячої води.

Нагадаємо, з першого вересня у Луцьку припинили гаряче водопостачання для усіх споживачів, які отримують послуги від газових котелень. Це пов’язано із тим, що Кабмін змінив умови укладення договорів постачальником газу та теплопостачальними організаціями. На вересень у підприємства нема чинного договору із постачальником природного газу і, відповідно, лімітів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *