«Комічний серіал»: як депутати Волині злякалися повісток

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Комічний серіал»: як депутати Волині злякалися повісток
image
Назар Тарадюк / 21.03.2024 / 1 Коментарів

На засідання сесії Волинської обласної ради 19 березня завітали працівники ТЦК та СП, що спричинило паніку серед депутатів.

Про це Громадському Інтерактивному Телебаченню розповіла депутатка облради Юлія Вусенко.

«Прямо на сесію приходили представники військкомату. І в кінці сесії вийшов представник фракції «Сила і честь» [Віктор] Галан-Влащук, побачив їх в коридорі, забіг назад і почав виступати. Казати, що вручення повісток депутатам, на хвилиночку, - це наїзд на місцеве самоврядування. Ну, це було дуже смішно і дивно. Насправді я хотіла б, аби журналісти вибрали ось цей виступ і показали. Нехай волиняни дивляться на оцю історію. Тому що, друзі, ми будемо всі воювати, нам треба всім вміти це робити, час кожного прийде. І реакція депутатів обласної ради – ну це просто було схоже на, знаєте, комічний серіал. Насправді не так весело, як сумно. Бо коли ти дивишся на людей, які б’ють себе в груди й розказують, як вони будуть розвивати Україну, а бояться повістки, то це трошки вже на думки навіює», - сказала Юлія Вусенко.

За словами депутатки, вручення повісток відбувалося хаотично.

«Якось це так відбувалося хаотично. Вони в «облогу» нас не брали, але могли б. Вони стояли тільки з правого виходу, звідки виходили депутати. Хто хотів вийти іншими дверима, міг це зробити», - зауважила Вусенко.

 

Коментарі (1):

  1. Той хоч правду сказав і не злякався виступити проти роботи ТЦК. Цікаво куди повтікали депутати порошенка з вусенко?

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *