Кронування дерев і «Ліга сміху»: чим була цікава сесія Луцької міськради

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Кронування дерев і «Ліга сміху»: чим була цікава сесія Луцької міськради
image
/ 25.03.2021 / 0 Коментарів

На початку засідання сесії депутати Луцької міської ради взялись за блок земельних питань. Прийняли рішення виставити на аукціон п'ять ділянок на загальну суму понад 4 мільйони гривень, та скасувати результати попередніх торгів, адже переможець досі не уклав договір на приватизацію. Виявилось, що очільник партії «Голос» Віктор Левандовський під час аукціону купив приміщення комунальної власності на пр.Волі, 27, але на звязок не вийшов та не провів процедуру приватизації.

Багато питань виникло у депутатів і до проекту рішення про внесення змін до бюджету міста. Обранців цікавило, чи передбачено у казні кошти на фінансування першочергових заходів по боротьбі з коронавірусом, адже нині місто стоїть за крок до впровадження локдауну. Головний фінансист Лілія Єлова підтвердила, що є нерозподілені вільні залишки та відкладені гроші у резервному фонді. Депутатів зацікавив ще 1 пункт фінансування. А саме  – 40 тисяч гривень на проведення кастингу шоу «Ліга сміху».

Тож кошти пропонували переспрямувати на відновлення пошкоджених вандалами скульптур біля будинку Миколи Голованя. Депутата Тараса Шкітера зацікавила доля 35 мільйонів гривень субвенцій, які днями виділили на дороги Луцька.

Славнозвісне весняне кронування дерев знову не лишили поза увагою. Зокрема, Луцький міський голова Ігор Поліщук прокументував варварське обрізування зелених насаджень в дворі на проспекті Волі, 8.

Детальніше – у сюжеті Insider Media.

Перегляд відео займе у вас всього 4:19 хв.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *