Лікарня у Ковелі купить медичне обладнання за понад 2 млн грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Лікарня у Ковелі купить медичне обладнання за понад 2 млн грн
image
Назар Тарадюк / 09.08.2024 / 0 Коментарів

Тендер на купівлю цифрової ультразвукової системи за 2 мільйони гривень замовило Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання.

Інформація про тендер розміщена у системі публічних закупівель «Prozorro», - пише Центр журналістських розслідувань "Сила правди".

Відкриті торги на закупівлю медичного обладнання оголосили 27 червня цього року. Очікувана вартість становила 2,4 мільйона гривень. На тендер «прийшов» лише один учасник – столичне товариство з обмеженою відповідальністю «Протек Солюшнз Україна». Його цінова пропозиція становила медичне обладнанняільйона гривень. З підприємством підписали договір 11 липня. 

Така техніка необхідна для дослідження органів черевної порожнини, онкології, кардіології, травматології, ортопедії та педіатрії. Згідно з умовами закупівлі, цифрова ультразвукова система повинна бути виготовлена не раніше 2024 року та з гарантією не менше як на 24 місяці. Обладнання Ковельському медичному об’єднанню мають поставити до 20 грудня 2024-го.

Фірма «Протек Солюшнз Україна» зобов’язана провести навчання щодо використання обладнання, а сервісне обслуговування здійснюватиметься лише кваліфікованими працівниками.

ТОВ «Протек Солюшнз Україна» працює вже понад 15 років в Києві. Основний вид діяльності – «Оптова торгівля фармацевтичними товарами». Власники підприємства – Федір Кірпенко та Наталя Тугай

Товариство надає послуги не лише волинським лікарням. Мільйонні контракти «Протек Солюшнз Україна» має з медичними закладами у Львові, Івано-Франківську, Дніпропетровську, Чернівцях та ще багато інших. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *