Лісівники Волині прокоментували резонансну справу

image
Назар Тарадюк / 08.12.2023 / 0 Коментарів

Лісівники Волині прокоментували викриття масштабної схеми «розкрадання деревини з державних лісгоспів», про що раніше писали у Волинській обласній прокуратурі.

Днями на одній із приватних пилорам відбувалося вилучення деревини в рамках досудового розслідування, - інформують у Поліському лісовому офісі.

Проводили вилучення силами працівників філій Поліського лісового офісу ДП «Ліси України». Із залученням техніки лісівників. Секвестровану деревину доставили для зберігання на територію лісогосподарської філії. Лісова охорона надала необхідні матеріали, провели усі роботи та заходи.

«Вивчаємо ситуацію щодо причетності до справи службових осіб. За будь-яких умов з боку Поліського лісового офісу було і буде стовідсоткове сприяння слідству. На цей час жодному працівнику не повідомили про підозру. Про факти виявлення самовільних рубок, крадіжок лісопродукції чи її незаконного зберігання і перевезення ми постійно інформуємо з офіційної сторінки Офісу.

Їх виявляють працівники рейдових груп та лісової охорони. Часто - спільно з поліцією. Або ж лісівники передають готові матеріали у правоохоронні органи. Результати саме таких розслідувань згодом є важливими інформаційними приводами для Волинської обласної прокуратури», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Волині з держлісгоспів розкрали деревину вартістю 2 млн грн.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *